© 2015 Kerstmarkt Maastricht com

KERSTMARKT MAASTRICHT INFORMATIE

Magisch Maastricht alle info!

Informatie over de Kerstmarkt van Maastricht, Magisch Maastricht, zoals data, openingstijden en locaties staan hieronder beschreven. Voor meer handige informatie bekijkt u de pagina ‘Evenementen’.
kerstmarkt-maastricht-informatie-magisch-maastricht HOME INFO EVENEMENTEN HOTEL BUSREIS TREIN PARKEREN KERSTSHOPPEN CONTACT MAGISCH MAASTRICHT LOCATIE (ADRES) De kerstmarkt in Maastricht speelt zich hoofdzakelijk af in en rond het Vrijthof, maar eigenlijk is de gehele binnenstad in kerstsferen gehuld.  Zo staat er op het Centraal Station een verlichte kunstkerstboom van 10 meter hoog!  Plein 1992, Mosae Forum en de Markt zijn voor de gelegenheid feestelijk versierd met o.a. prachtige kroonluchters. Verder zijn ook het Jekerkwartier en de Pieterstraat een bezoekje waard.
HOME INFORMATIE EVENEMENTEN HOTEL BUSREIS TREIN PARKEREN KERSTSHOPPEN CONTACT HOTEL KERSTMARKT MAASTRICHT BUSREIS KERSTMARKT MAASTRICHT TREIN KERSTMARKT MAASTRICHT

TREIN MAGISCH MAASTRICHT

Magisch Maastricht is prima bereikbaar met de trein. Boek hier een arrangement met treinticket en overnachting...

BUSREIS MAGISCH MAASTRICHT

Niets zo gezellig als een georganiseerde busreis naar de kerstmarkt. Bekijk hier aanbiedingen voor busreizen...

HOTEL MAGISCH MAASTRICHT

De hotels in Maastricht raken tijdens de kerstmarkt razendsnel overvol. Dus wees er snel bij als u er wilt overnachten...
KERSTMARKT DÜSSELDORF
Andere Kerstmarkten Bekijk ook andere populaire kerstmarkten.
KERSTMARKT KEULEN kerstmarkt-dusseldorf kerstmarkt-keulen

MAGISCH MAASTRICHT

DATA & TIJDEN

OPENINGSTIJDEN

Ma - Wo: 10:00 - 20:00 u Do  -  Za: 10:00 - 22:00 u Zondag : 12:00 - 18:00 u

DATA KERSTMARKT

Begin: 29 NOVEMBER 2015

Einde: 30 DECEMBER 2015

29 November 30 December - KERSTMARKT MAASTRICHT HOTEL AANBIEDINGEN Boek een hotel bij het Vrijthof en geniet tot in de late uurtjes van Magisch Maastricht op het Vrijthof. Bekijk de beste hotel aanbiedingen. HOTEL AANBIEDINGEN KERSTMARKT MAASTRICHT BUSREIS KERSTSHOPPEN 3 dagen onbezorgd Kerstshoppen inclusief busreis en overnachting nu al v.a. € 119,-. Sla je eerste slag door een goedkope volledig verzorgde busreis met overnachting te boeken! BUSREIS KERSTSHOPPEN KERSTMARKT MAASTRICHT TREIN + HOTEL ARRANGEMENTEN Trein + Hotel arrangementen nu tot 50% voordeliger! Met de trein naar Kerstmarkt Maastricht en overnachten in een hotel bij Magisch Maastricht. Bekijk de beste aanbiedingen. TREIN + HOTEL ARRANGEMENT
INFO INFORMATIE
© 2015 Kerstmarkt Maastricht .com
NAVIGATIE MENU

KERSTMARKT MAASTRICHT INFORMATIE

Magisch Maastricht alle info!

Informatie over de Kerstmarkt van Maastricht, Magisch Maastricht, zoals data, openingstijden en locaties staan hieronder beschreven. Voor meer handige informatie gaat u naar ‘Evenementen’.
HOTEL KERSTMARKT MAASTRICHT BUSREIS KERSTMARKT MAASTRICHT TREIN KERSTMARKT MAASTRICHT

MAGISCH MAASTRICHT

LOCATIE KERSTMARKT (ADRES)

Kerstmarkt Maastricht speelt zich hoofdzakelijk af in en rond het Vrijthof, maar eigenlijk is de gehele binnenstad in kerstsferen gehuld.

MAGISCH MAASTRICHT

DATA & TIJDEN

OPENINGSTIJDEN

Ma - Wo: 10:00 - 20:00 u Do  -  Za: 10:00 - 22:00 u Zondag : 12:00 - 18:00 u

DATA KERSTMARKT

Begin: 29 NOVEMBER 2015

Einde: 30 DECEMBER 2015

29 November 30 December -
Zo staat er op het Centraal Station een verlichte kunstkerstboom van 10 meter hoog! Plein 1992, Mosae Forum en de Markt zijn voor de gelegenheid feestelijk versierd met o.a. prachtige kroonluchters. Verder zijn ook het Jekerkwartier en de Pieterstraat een bezoekje waard.
kerstmarkt-maastricht-magisch-vrijthof KERSTMARKT DÜSSELDORF
Bekijk ook andere kerstmarkten.
KERSTMARKT KEULEN
Kerstmarkt Keulen staat zeker in de top 3 van leukste kerstmarkten van Duitsland.
Kerstmarkt Düsseldorf is de grootste en populairste kerstmarkt van Duitsland.